Energetikai tanúsítvány Budapesten

Energetikai tanúsítvány Budapesten profiktól!

Kedves Érdeklődő! Új házat építene, netán eladná, vagy bérbe adná? Mindehhez mára szükséges az energetikai tanúsítvány kiállítása minden ingatlan esetében. Az energetikai tanúsítvány hiánya akadály lehet a tervei megvalósításában! Cégünk országosan vállalni tud energetikai tanúsítványok elkészítését, a szükséges méréseket és számításokat

Mik az energetikai tanúsítvány előnyei?

Segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

Az épületek minőségi osztályozása alapján az épületek energetikai besorolása egy 10 fokozatú energiahatékonysági skálán történik meg.

Bővebb információt weboldalunkon kaphatnak. 

E-tanúsítvány készítése

Falvágó cég Budapesten gyémánttechnológiával

Falvágó, betonvágó, falfúró cég Budapesten gyémánttechnológiával

Ez nem felvágás, nem is átvágás, hanem falvágás! Profi falvágó cég Budapesten az Ön szolgálatában! 

Ahhoz, hogy a falvágásos munkálatok por és rezgés nélkül történjenek, és persze hogy hamar meglegyenek, professzionális felszerelés szükségeltetik. Ezért korszerű, gyémánt technológiát használunk, ez, illetve a tapasztalatunk a garancia arra, hogy Ön elégedett lesz. Falvágó eszközeinkkel, a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazva törekszünk mind az ipari, mind a lakossági felhasználói szinten a legkülönlegesebb igényeknek eleget tenni a munka hibátlan elvégzésével. Gépparkunk kialakítása mindkettő szegmens igényének eleget tesz, sínes falvágógépeinkkel egyaránt tudunk vékonyabb panel falat vágni az általános 230V-ról, de nem okoz gondot az ipari méretű, akár 53 cm-es vasbeton vágása sem.

Betonvágással precízen , biztonsággal  elkészíthetőek:

– Új nyílások vágása: ablak, ajtó, átadó, válaszfal vágás, födémvágás.

– Bontások: liftaknák, lépcsők , teraszok vágása.

A gyémánttechnológia további előnye, hogy a munkavégzés por és rezgés mentesen zajlik, illetve a vágott felület is sík marad. Ezen felül precízen végezzük a falvágási munkálatokat, legyen szó panelvágásról, vagy teljes falak lebontásáról. Ha a körülmények úgy kívánják (pl. laminált parketta), járófelület esetén HILTI gyémánt darabológépet is alkalmazunk vékonyabb válaszfalakra, ekkor a falvágást folyamatos ipari elszívás kíséri, így a porszennyeződés 95%-a megoldódik. Vizes és száraz technológiával is dolgozunk igénytől függően! 

Keressen minket, ha tágítaná a teret vagy új nyílásokat szeretne: falvagas.hu