Tehertaxi olcsón Budapesten

Vállalkozásunk több gépjárművel rendelkezik, több év alatt rengeteg megbízást végeztünk el. Tehertaxi cégünk nagy tapasztalatú szakemberekkel dolgozik, így a szállítani kívánt tárgyak nagy biztonságban vannak a fuvar ideje alatt.

Jó árak, korrekt munkavégzés! 

Javasoljuk, hogy a szállítással kapcsolatban hozott döntést bízza megbízható munkatársunkra mivel munkatársaink nagyon sok szállítás gyakorlati tapasztalatával rendelkeznek. Bízhat tanácsaikban! Abban az esetben, ha tehertaxira lenne szüksége, de nem tudja mit kellene tennie, keressen minket bizalommal!

A weboldalunkon több információt szerezhet a tehertaxi szolgáltatással kapcsolatban. 

Tehertaxi olcsón Budapesten

Weblapunk: tutiteher.hu

Kanapé outlet Budapest XV. kerületben

Figyelem! Kanapé outlet Budapest XV. kerületben! Új kanapé és ülőgarnitúra bútor az Ön ízlésének megfelelően: egy használt kanapé áráért, azaz a szokásos bolti ár közel feléért! 

Mi nem webáruházként üzemelünk, hanem raktárként: Magyarország legnagyobb kanapé, ülőgarnitúra lerakata és eloesztó központja egyben. Álláspontunk szerint jobb, ha a vásárló kipróbálja a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép, felső-közép, olykor felső kategóriás minőségű ülőgarnitúrákról és kanapékról beszélünk. 

Kanapé outlet Budapest XV. kerületben



Azt tapasztaljuk, hogy ma ülőgarnitúra alatt az érdeklődő sarokgarnitúrát, L vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes, ággyá alakítható kanapét ért. Az ágyazható sarok a legnépszerűbb, ha ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sikert arathat a vásárlók körében. Ha a sarokülő garnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor arra is lehetőség adódik, hogy egy esetleges lakásátalakítás vagy költözés során megváltoztassuk a kanapé állását az új szempontok alapján, egyszerű átszereléssel. 

Kérjük, keressen fel minket: www.kanape.net

Falvágó cég Budapesten gyémánttechnológiával

Falvágó, betonvágó, falfúró cég Budapesten gyémánttechnológiával

Ez nem felvágás, nem is átvágás, hanem falvágás! Profi falvágó cég Budapesten az Ön szolgálatában! 

Ahhoz, hogy a falvágásos munkálatok por és rezgés nélkül történjenek, és persze hogy hamar meglegyenek, professzionális felszerelés szükségeltetik. Ezért korszerű, gyémánt technológiát használunk, ez, illetve a tapasztalatunk a garancia arra, hogy Ön elégedett lesz. Falvágó eszközeinkkel, a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazva törekszünk mind az ipari, mind a lakossági felhasználói szinten a legkülönlegesebb igényeknek eleget tenni a munka hibátlan elvégzésével. Gépparkunk kialakítása mindkettő szegmens igényének eleget tesz, sínes falvágógépeinkkel egyaránt tudunk vékonyabb panel falat vágni az általános 230V-ról, de nem okoz gondot az ipari méretű, akár 53 cm-es vasbeton vágása sem.

Betonvágással precízen , biztonsággal  elkészíthetőek:

– Új nyílások vágása: ablak, ajtó, átadó, válaszfal vágás, födémvágás.

– Bontások: liftaknák, lépcsők , teraszok vágása.

A gyémánttechnológia további előnye, hogy a munkavégzés por és rezgés mentesen zajlik, illetve a vágott felület is sík marad. Ezen felül precízen végezzük a falvágási munkálatokat, legyen szó panelvágásról, vagy teljes falak lebontásáról. Ha a körülmények úgy kívánják (pl. laminált parketta), járófelület esetén HILTI gyémánt darabológépet is alkalmazunk vékonyabb válaszfalakra, ekkor a falvágást folyamatos ipari elszívás kíséri, így a porszennyeződés 95%-a megoldódik. Vizes és száraz technológiával is dolgozunk igénytől függően! 

Keressen minket, ha tágítaná a teret vagy új nyílásokat szeretne: falvagas.hu